UA:D [1.9.15_1155]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
UA:F [1.9.15_1155]
Rating: 10 (from 15 votes)
Блог, 10.0 out of 10 based on 1 rating

сряда, 25 януари 2012 г.

Avtomobili skrap

Нашата авто-морга е една от най големите за региона на София. С многогодишен опит, ние имаме добра репутация за експертната ни работа в бизнеса с коли за скрап. Ние сме добре позната фирма, работеща както с индивидуални клиенти, така и с бизнеси на локално ниво.

Нашата услуга се намира и оперира на територията на София, но е налична на територията на цялата област. Нашата авто-морга е една от по-големите за областа и нашите успешни услуги включват: Събиране на коли за скрап, рециклиране на стари автомобили, разглобяването им,        препродажба и продажба на части.

Ние предлагаме безпланто извозване за всички превозни средства в състояние на края на живота им от София и цялата област.  Всички автомобили се извозват до нашето оторизирано съоражение, което е едно от най-качествените в региона. Ние сме признати и екологично удобрени. 

Ако искате да изпратите заявка вашият автомобил да бъде премахнат, моля не се двуомете и се свържете с нас незабавно.

С удоволствие обявяваме, че предлагаме нашите услуги на изключителни цени за нови модели автомобили и коли от висок клас, които може да имате в наличност. Услугите ни са налични 7 дни в седмицата. Ние ще обработим колите ви от всички марки, включително Мерцедес, Ауди, БМВ и т.н.

Разполагаме с капацитета да събираме и рециклираме голям брой автомобили и микробуси ежеседмично. Така паркът ни е постоянно пълен с автомобили за обработка. Това ни позволява да предлагаме широка гама двигатели, скоростни кутии и части които може да закупите при нас. Купуването на използвани части, двигатели и скоростни кутии има положителен ефект върху околната среда, заради по-малката нужда от нови части които изискват изработка. Всичките предлагани части, двигатели и скоростни кутии са щателно инспектирани за да гарантираме висок стандарт на качество. Определени двигатели и скоростни кутии се предлагат с възможност за връщане и замяна.

Автомобили приближаващи края на своя живот съдържат множество химикали които са вредни за околната среда, или като директни замърсители, или като източници на газове допринасящи за парниковия ефект в земната атмосфера.

Ние внимателно остраняваме тези химикали, в съображение с вкички изискрания за безопасност и екологичен контрол.

Ние вършим нашата работа като рециклиране част от нашите отпадъчни материали, но рециклирането на коли изисква екпертни познания и специализирано оборудване. Можете да ни помогнете като се свържете с нас ако имате превозно средство за отстраняване. Това са само някой от стъпките които предприемаме за да сме сигурни че автомобилат ви е безопасен за рециклиране: Отсраняване на акомолаторът, източване на опасните химикали, демонтиране на гумите, отстраняване на части, годни за употреба.