UA:D [1.9.15_1155]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
UA:F [1.9.15_1155]
Rating: 10 (from 15 votes)
Блог, 10.0 out of 10 based on 1 rating

четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Как да дадем колата си за скрап?

Явно е, че Британия преминава през една от най - големите рецесии, която е имала през десетилетията. Това означава, че много от гражданите са били с ниски заплати и някои дори не работили в никаква длъжност и безработицата е много висока.  Това означава, че парите с които разполагали са много ниски в по - големите части от страната, и затова доходите, които бъдат спестени са жизнено важни за оцеляването.
 Неизправните или повредени автомобили, са достатъчно доходни, дори и да са неизправни, от вас се иска  да задържите данъка и накрая може би ще трябва да си платите, за да я приберете обратно в гаража, или да я предадете на дилър на коли за скрап. Възможно е да дадете колата си на автомобили за скрап, без да трябва да плащате всичките тези такси. При искане на отстраняване на превозното ви средство, има хора готови да закупят „автомобили срещу пари”, без да плащате вие. 
Те със сигурност ще ви предложат най - различни оферти и ако Вие сте съгласни, ще бракуват превозно ви средство, и то безплатно. Колата е ненужна, тъй като е нефункционираща, и е лесно да се даде за скрап. Колективите занимаващи се с коли за скрап имат достъп до всяка една точка от света и ще да приберат автомобила ви, в замяна ще спечелите пари от това. Това е във ваша полза, тъй като това е полезно за вас и вашето семейство. Цените за скрап зависят от състоянието на колата, която предавате за скрап. При дадени условия  ще ви предложат най-добрата сделка. Една от  основните причини на собствениците е да запазят нефункциониращите си автомобили е несигурността, или не са достатъчно информирани как да предадат колите си за скрап или си мислят, че колите се вземат като цяло, а не като на части. Депата за автомобили се грижат за всичко, включително и за събирането на колата и нейните части, както и за цялата документация от DVLA. Бракуването на автомобила Ви в съответствие на всички правила и регламенти от агенция за защита на околна среда. Бъдете сигурни, вижте резултата сами, останете доволни от цялата процедура.

Няма коментари:

Публикуване на коментар